Startside Livspusleriet Det lille vi Nattlig tvitterdrama

Nattlig tvitterdrama

E-post Skriv ut PDF

bloggerdramaEn eller annen må ha ført falsk vitnesbyrd mot Frithjof D., for i natt ble han arrestert uten å ha gjort mer galt enn han pleier. De skjøt tåregass inn i leiligheten, og brølte:«DETTE ER METAFORTILSYNET! Du er oppdaget. Huset er omringet! Slipp den metaforen øyeblikkelig, og kom ut med hendene over hodet!»

Fryktelig spetakkel, med trommemaskin og spinngærn elgitar, og jeg så Per Egil Hegge nederst i trappen, i battledress og mørke solbriller, mens han dyttet vekk @astridmeland og mante stormtroppene frem.

Så førte de Frithjof D. ut i håndjern, mens lyshårete damer trippet med unaturlig lette skritt bortover en lysende landingsstripe, med underlige, blå hatter på hodet.

- Jeg satt og tvitret om regjeringa, vet du, ropte Frithjof D., kjent for sine skarpe meldinger til @jensstoltenberg og @livsigne, og sin forakt for akkusativ.
- Jeg hadde akkurat spidda mange av de i regjeringa, som padla som besatt for å holde kjølen over vann, da spetaklet starta. Kan det være lov ‘a, trur du -?

Men armen min sov, og det var så varmt at jeg knapt orket å vinke, selv om han er en trivelig type, Frithjof, sporadisk snuser og anarkoliberalist, som spiller Death Metal på full guffe når jeg stikker innom hans «Hår Ateliet» i førsteetasjen. Vi tar en øl eller tre, spiller Muddy Waters og forteller Cheneyvitser.

De samlet bevismaterialet i små ord-delings-kasser, og sinte astronomer alarmerte utrykningsteamet fra sær skrivnings avsnittet, der den arme mannen ble kryssforhørt i flere timer.

kafka trial

- Kan’ke værra lov. trur jeg får snakke med advokat kontoret. Dem er vel ledige nå etter at Bhatti skal flytte, jamret Frithjof D.
- Men husk at skal man ta tyren i det sure eplet, bør man sky ilden, advarte jeg.
Han så tankefull på meg, klødde seg i hodet..
- Jo, jo, likavel, mumlet han, før de slepte ham ut i Språkrådets jeep.

I morgen vil han bli ført ut i et steinbrudd, der to menn i flosshatt vil forlange bøyning av tyve sterke verb, syv eksempler på underordnende konjunksjoner, og åtte klokkerene metaforer. Hvis ikke mister han bruksretten til det norske språk i to å og vil bli blokkert fra Twitter.

Sa en blek, sint damen med svart plastparykk, mens menn i gule jakker og utsvingete 60-tallsbukser fiklet med spaker på et enormt dashbord. Det hadde roet seg nå, bare en uren tone som døde hen idet en eller annen planet ble sprengt i filler.

- Må huske på å slå av TV før jeg sovner av disse TCM-filmene, tenkte jeg.
- Skjønt denne var det mye godt å si om

-> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (2)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy