Startside Omverdensproblemet Det store VI Harelabb eller firkløver blir påbudt

Harelabb eller firkløver blir påbudt

E-post Skriv ut PDF

firkløverI et direktiv fra statsrådene Bjarne Håkon Hanssen og Helga Pedersen  legges det opp til nye rutiner for sykehus- og snurpenotdrift. Leger på offentlige sykehus, samt skippere på båter som berøres av Råfiskloven, skal fra og med søndag 1.februar 2009 ha en harelabb i lommen når de er på jobb. Alternativt en firkløver, hvis de er allergiske mot dyreskinn.

Legekontorer og styrhus på sjarker skal dessuten ha et kors og en hestesko montert over inngangsdørene.

- Selvfølgelig med åpningen opp, sies det i direktivet.

Det anbefales at pasienter berører en feier før de møter til timeavtaler, og deretter henger på seg en lykkeamulett. Direktivet opplyser at amuletter med marihønemotiv er meget effektive.

- Det er opp til den enkelte om man vil ta på seg underbukse bak frem, for å styrke selvtillit og vågemot, og forhindre utslett i krisesituasjoner. Erfaringer gjort av norske diplomater og offiserer, indikerer at det kan gi god effekt, sies det.

Til høring hos Märtha Louise

Helseminister Bjarne Håkon Hanssen og fiskeriminister Helga Pedersen sier i en fellesuttalelse at utkastet til deirektiv har vært til høring hos Cirkus Arnardo, Märtha Louise og en rekke kjente lottospillere i Vestertana og Snåsa.

SVs talsmann for helsetalismaner, læstadiansk helbredelse og lykkebringende notfiske, doktor Olav Gunnar Ballo, har gitt sin tilslutning til departementenes utspill. Det samme har formannen i Kr.F, Dagfinn Høybråten.

- Jeg sier som jeg alltid har sagt om slike saker: Det må jo være noe i det siden så mange er engasjert av det, sier  en smilende Høybråten til Balkongens Pressetjeneste.

På spørsmål om uttalelsen også gjelder kjedebrev og pyramidespill, album med Heidi Hauge og ukebladnoveller, avbryter han pressekonferansen og forlater landet.

Doktor Ballo nøyer seg med en kortere uttalelse:
- Jævla søringa! Skjønne ingenting.

-> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy