Startside Omverdensproblemet Det store VI Bonusregn på balkongen

Bonusregn på balkongen

E-post Skriv ut PDF

bonusregnI en tale til de ansatte på balkongen skisserte driftssjef Erich vom Balkon et grimt bilde av fjorårets resultater.
- 2008 var et bedritent år på alle måter. 30 prosent nedgang i gjennomførte samleier, 25 prosent færre gledesstunder enn året før, 100 prosent nedgang i virkelig gode whiskeyflasker mottatt til jul.

For ikke å snakke om at det i 2008 ble fyrt opp 90 prosent færre «Romeo y Julieta» enn året før.

- I pakt med global sedvane har bestyrelsen derfor besluttet å øke bonusene til de ansvarlige for sexliv, glede, gavemottak og sigarrøking, sa vom Balkon.

Han presiserte at man har prøvd å tilpasse bonusnivået til den internasjonale trend.
- Vi registrerer jo at statsstøttete bedrifter som Merrill Lynch og Volvo, for eksempel, både har maktet å øke bonusene til de ansvarlige for fjorårets fiasko med 50 prosent - og dessuten anskaffet splitternye jetfly og direktørkontorer.

- Men siden balkongen hverken har søkt eller mottatt statsstøtte, makter vi bare å premiere våre inkompetente knøler med ynkelige 40 prosents bonusøkning i år. Vi beklager det, og vil selvfølgelig sette alt inn på å kjøre driften fullstendig i grøften i år, slik at også vi kan nye godt av friske skattemidler ved neste korsvei.

Møtet ble avsluttet med muntre hurrarop og morsomme skåltaler om de rådende kriser.

-> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy