Startside Utenriks Presidentvalg 2008 Han lærte feil lekse

Han lærte feil lekse

E-post Skriv ut PDF

bush«George Bush er ikke dum, bare grunn og uvitende. Han var en rikmannssønn, som kjørte rundt i pappas bil. Han ble president på grunn av pappa. På samme måte som som han fikk innpass på gode universiteter; på samme måte som han antagelig fikk bilen - på grunn av pappa.

Han var en tabula rasa, en som lo av dukser og lesehester, da han møtte Dick Cheney og Scooter Libby og Paul Wolfowitz og resten av de neokonservative.

Det skremmende er måten han plukket opp deres filosofi. Som en eremittkrabbe fikk denne uvitende, grunne mannen en helt ny identitet.

Han ble plutselig Den Store Fanebærer for tanker om at rå makt kan fremme frihet og demokrati i den muslimske verden. Han som ikke engang visste at det fantes shiaer og sunnier der.»

«Where did we find this sudden scholar?»

Jeg fulgte George Bush patetiske avskjedstale i natt på MSNBC, «Countdown» med Keith Olbermann.  Etterpå kom Chris Matthews fra programmet «Hardball» med en kommentar som jeg har stor sans for. Ikke minst Shakespearesitatet fra Henry V: «Where did we find this sudden scholar?»

Jeg siterte - improviserte - hovedtrekkene i kommentaren i introduksjonen. Her er en videosnutt (knapt 4 minutter) med hele Chris Matthews kommentar:

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Tags See All Tags


USA 

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 

De som leste dette, leste også: