Startside Livspusleriet Det lille vi Hjernedød terror i Get

Hjernedød terror i Get

E-post Skriv ut PDF

braindeadDe siste årene har jeg bare hatt gode opplevelser med det som het Chello, og nå heter Get. Men i weekenden var det umulig å komme frem til supporttjenesten. Til tross for at jeg ventet 50 minutter. Da ga jeg opp.

Slikt er irriterende. Men ingen grunn til å bli sur, siden det var en førstegangsopplevelse.

Derimot ble jeg veldig sur av terroren i den kostbare ventetiden. Og da snakker jeg ikke engang om musikken. Jeg snakker om stemmen som avbrøt musikken hvert minutt med et hjernedødt budskap, hinsides enhver menneskelig erfaring.

To sølle hovedsetninger og en bisetning - og så klarer man ikke å få det.meningsfullt og velformulert.

Det er oppsiktsvekkende. Supportsjefen er enten språklig hjernedød eller uten oversikt over den mest sentrale budskapsformidlingen i avdelingen.

Denne minuttfyren hans, formodentlig TV Norge-seer, ukebladleser og Fjordlandspiser, kvad følgende budskap inn i mitt øre, femti ganger:
- Takk for at du venter. Vi vil besvare din samtale så fort vi kan.

Jeg så ham klarere og klarere for meg, etterhvert som minuttene skred: Åpenbart ishockeyentusiast og listepopelsker, som spiser «angtrekå med pommfri og berne» - trolig med bananlikør til, ispedd Cola. Mens han titter på favorittprogrammet sitt, «Se, nå kjører jeg traktoren rett inn i murveggen!».

Hør her, din dust!
1. Du besvarer ikke en samtale.
2. Du besvarer en oppringning.
3. Og idet du gjør det, innleder du en samtale.

Det er slik det foregår blant mennesker med et minstemål av språklig kompetanse. Slik forventer jeg også at det er i et selskap jeg gir nesten tusen kroner i måneden.

Bare så det er sagt. Hadde du sagt «Takk for at du venter. Vi vil besvare din henvendelse så fort vi kan», så hadde jeg vært blid som en lerke - selv etter 100 ganger. Dust!

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (1)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy