Hils på de rurale

E-post Skriv ut PDF

anti-obamaUSA har de mest opplyste og engasjerte velgere man kan ønske seg. Man finner dem i de nordøstlige delstatene og i California. Pluss i urbane strøk i alle delstater, selv der de mindre opplyste og fornuftige er i flertall.

Du spør kanskje hva jeg mener med «mindre opplysste og fornuftige»?

Jeg mener for eksempel kroppsarbeidere på luselønn, som i generasjoner har manglet sykeforsikring og utdannelse, men likevel stemmer mot sine egeninteresser. Fordi Obama er svart, muslim, sosialist, terrorist eller fostermorder. Det har de hørt på talk radio, så det vet de. Derfor stemmer de heller for at milliardærer skal få mer skattelettelse.

Jeg mener for eksempel slike som, ikke bare én gang, men to ganger, stemte på George W. Bush. Fordi han, dynastiarvingen, var «folkelig», og ofte sa «Jesus».

Hils på dette ignorante grunnfjellet i bondelandet landsbyer: Du finner noen av dem i videoen nedenfor. De elsker Sarah Palin, fordi hun er artikulert og klok, og de hater slike som har kunnskaper og ordforråd. Slike som er annerledes.

Det kan tenkes at presidentvalget i USA vil bli avgjort på bondelandet i vippestater som Ohio og Pennsylvania.. Derfor tenkte jeg at det kunne være greit å ha hilst på noen av dem som kanskje vil avgjøre valget.

La meg også nevne at det finnes dusinvis av slike videoer på YouTube, der de som køer til Palin-møter blir intervjuet. Sjekk selv.

<

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 

De som leste dette, leste også: