Noe er feil

E-post Skriv ut PDF

rednecks for palinHvis det erratiske mønster skulle vært fulgt, burde Sarah Palin nå ha trukket seg på grunn av verdens undergang, og reist fra Wall Street til Wasilla for å vente på Jesus gjenkomst. «Vi vet jo at Gud helst åpenbarer seg i ødemarker. Halleluja!», skulle hennes talsmann ha sagt.

John McCain burde atter ha suspendert sin kampanje, og reist til Chicago for å trøste Barack Obama på hospitalet,etter at hans oppildnete horder ble lei av å rope «Terrorist!», «Araber!» og «Drep han!»

- I'll get Barack Osama in good health, my friends. I'll get him well. I know how to get him well. I'll get him well no matter what and I know how to do it, my friends, burde McCain ha sagt. Og Cindy McCain, i beigerosa sølvlamé fra Paris, Idaho, skulle ha gitt sitt nøye sammensydde ansikt et medfølende uttrykk.

Men Michelle Obama skulle ha dyttet dem begge ned hospitaltrappen, og bedt folkene fra South Side om ikke å pryle dem. «De er gamle, dumme og ekle», skulle hun ha sagt.

Heldigvis skulle det ha vært de dummeste menneskene i den vestlige hemisfære som ville ha gjennomført attentatene. De skulle ha kommet fra utkantene i Vest-Virginia, Vest-Pennsylvania, Kentucky og Tennessee - gjennom generasjoners innavl innbyrdet beslektet, med et stempel av sneverhet og tilbakeliggenhet. På de fleste kirkegårder i de strøkene er det ikke begravd en eneste person med mer enn syv års skolegang, eller tre egne tenner. Så de fleste attentatmennene ville ha sovnet på jernbanesporet, omtumlet av inntrykk fra de skremmende stasjonsbyene.

McCains valgkampledelse, oppbevart på sprit i store hermetikkglass, på grunn av lukten, skulle ha blitt sendt tilbake til Karl Rove. Og han skulle ha smilt lurt til dem, banket muntert på glasset, og sagt:
- Godt vi slapp de neste fire årene, hi-hi. Jeg har oppdaget en honkey mama fra Tennessee, med store pupper og gudstro, som kan navnet på tre aviser. Så vær klare om fire år, gutter.

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy