Startside Livspusleriet Blogglandia Katt rundt ny grøt

Katt rundt ny grøt

E-post Skriv ut PDF

kattJeg er ingen naturlig blogger. Jeg liker ikke å skrive. Jeg har ikke noe på hjertet. Når det skal skrives, begynner jeg for eksempel å tenke på grøt i stedet. «Som en katt rundt den varme grøten», tenker jeg.

Og så spekulerer jeg på hvorfor man gir katter varm grøt? Det må da være urenslig å dunke grøtsleiven mot kattefatet, for å fylle det med slikt varmt klister? Hadde det ikke vært bedre å gi kalde rester etter måltidet, med en katteskje ...?

Det er nok derfor jeg heller finner på å endre design når jeg burde skrive litt. Og nå har jeg - som man ser - lagd ny blogg igjen. Morsomt som det er: Det er ikke lurt med tanke på Technorati og Google. Når man skifter fra WordPress til Joomla!, til WordPress igjen, og havner i Joomla!, så vil alle lenker til bloggen din være kaputt.joomla!

Så jeg har rast ca. 800.000 plasser i Technorat-rang. Og Google surrer bare når de henviser til mine forhenværne urls. Dessuten mister man alle kommentarer til alle postingene. Og det er overveiende sannsynlig at rss-abonnentene blir så forbannet, at de kverker sine abonnement.

Med min tilnærming til blogging vil jeg aldri komme opp på Mihoe- eller Vampus-nivå i Blogglandias hakkeorden. Det er et smertelig faktum.

Men det er et festlig faktum at jeg nå i ukevis kan sitte og bekymre meg om alt er på plass. Funker interne lenker? Er det egentlig pent med den fargen der? Funker dette i alle nettlesere? I Linux og Mac? Laster sidene sent p.g.a. alle bildene, videoene og musikkfilene? Er det vanskelig å finne frem i bloggen? Oppdager man kanskje ikke at toppmenyen har en undermeny? Osv, osv.

Jeg kan sitte og somle uten å tenke på grøt. Og det er jo positivt.

--> erik ®

P.s. Men det var det jeg egentlig skulle si: Velkommen til ny blogg! Den eneste med musikkrom og to kinosaler, lydarkiv og perleutstilling. Uten lange rekker av kommentarer, og med et minimum av disse postingene, som man finner i andre blogger. 

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (3)Add Comment
% j. 2008-06-13, 2008 H:i     

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy