Kiss me

E-post Skriv ut PDF
bubble gum girl

Synnøve gikk i første gym, hun var vakrere enn alle de andre jentene jeg hadde sett og så hadde hun nesten ikke bryster. Ikke at jeg helt viste hva bryster var, men det gjorde henne bare enda vakrere. Og så hadde vi noe til felles. Bilde av henne, som jeg hadde klippet ut av skoleavisa hadde en tekst. Den hadde jeg utelatt. Ingen skulle få skrive noe om Synnøve, for hun skulle tilhøre meg, bare meg. Kanskje det til og med var en gutt, tenke seg til, som hadde skrevet diktet som startet:
Tyggegummisulten
og med brillene på pulten..

Jeg tror det var en dag i april det skjedde. Jeg hadde vært innom en kolonialbutikk og undersøkt alle flaskene med Coca-cola. For der, på en eller annen viste jeg den var festet med gummistrikk: Kiss Me, en grønn liten button med denne fantastiske teksten. Jeg tok den forsiktig av, så meg rundt og puttet den i lommen.

Det var ille nok å naske, men jeg grudde meg om mulig mer til neste trinn. Alt måtte klaffe. For det første burde ikke Jon være hjemme når jeg ringte på, det måtte være Synnøve som åpnet og hun måtte for alt i verden se en grønn button og ikke minst gjøre det som stod på den. Det var nesten for mye forlangt, men jeg mannet meg opp og ringte på døra. Synnøve åpnet, lyste opp i det vakre ansiktet og ropte ut Kiss Meeee, tok rundt meg og gav meg en klem.

Det var en ubeskrivelig nedtur for en gutt på ti år.

Av Heinz Flug - 11. mars 2001 - no.alt.frustrasjoner

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine