Startside Nettperler Heinz Flug Onkel, Where Art Thou?

Onkel, Where Art Thou?

E-post Skriv ut PDF
boteroDagen før jeg fyllte fjorten ble jeg smelt på tjukken av en gammel gris på ni og førti. Tre uker senere fødte jeg en velskapt datter på atten. På mange måter kan du si jeg hadde en lykkelig oppvekst. Som lillebror hadde jeg ingen konstitusjonelle forpliktelser og storesøster var opphissende å se på i nøkkelhullet inn til baderommet. Alle som har hatt en storebror med hår på fitta kan forestille seg hva en fjorten år gammel gutt tenker på når han runker, noe hun gjør ofte.

Onani eller ei, som mor må man ta ansvar, og ansvar er handlinger. Derfor klabba jeg til onkel Kristin i hodet med en stråleovn i det hun prøvde seg på broren mi som egentlig er dattera hans i det hun forgrep seg på henne etter at hun hadde skjenket ham full på billig brennevin og sovetabletter.

Tror du faen ikke luringen hadde dratt en kondom over tissetassen sin, slik at de veneriske vortene sønnen vår hadde blitt tildelt av en ublu neger ikke skulle smitte over på tante Preben. Pluss resten av slekta.

Kristin er et forutseende menneske: det som skjer i slekta, forblir i slekta. Slik har det alltid vært og slik skal det alltid være. Onkel Kristin er en klok mann.

Av Heinz Flug - 25. desember 2001 - no.alt.frustrasjoner

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine