Startside Utenriks Svensker Fuglesang i rummet

Fuglesang i rummet

E-post Skriv ut PDF

Kjære Sverige. Snälla svenskar och svenskor - männer och manninnor. Man forsøker etter beste evne å følge med i hva som skjer i dette eksotiske land, så ljuvlig i sin hang til å slå USA i poptabloidisme, England i pomp och ståta, Prøyssen i ordning och reda, og Tsar-Russland i innadvendthet.

Man har lært seg å bla over rubrikker om verdensbegivenheter innen bandy, om verdens altoppslukende kjærlighet til Zlatan og Fredrik Ljungberg - och, ta mig tusan - den verdensberømte Nobel-isen och sessan Madde.

Man har, stort sett i tysthet, forsont seg med det hysterisk morsomme i at Nobelpriser innen tenkning og formuleringsevne utdeles av svenskekungen.

Det er så mye godt og si om Sverige og svensker. Dere har, for eksempel, fremragende servitører.

Men de siste dagers monumentale interesse for dette ornitologiske fenomen! Man kan ikke åpne en svensk avis, lytte til svenske røster: Fuglesang i rummet, Fuglesang i rummet - dere snakker ta mig tusan ikke om annet. Det går for vidt. Man kan faktisk - tro meg - te sig löjligt selv om man går i takt.

Jeg er åpen for at mange typer kvitring kan være interessant. Men hvilken fugl snakker vi egentlig om? Det kan da ikke være nattergal, på denne tiden av året -?

Ærbødigst

Erik Frustrért-Hansen

--> erik ® 

Kopi til sissel, som jeg stjal idéen fra.

 

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (1)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy