Impetuøst i Morrabla

E-post Skriv ut PDF
morgenbladetUnder en avslappet krysning mellom Arcimboldo og Lorry igår aften, hadde jeg det utsøkte hell å støte på Morgenbladets assisterende ivaretaker av redaksjonshjørnet for Sosiologi, Vitenskapsteori, Midtøsten, Nevrologi, Barokkarkitektur og Litterær estetikk - selveste candidatus rerum politicarum Bjarte-Vegard Humpeknaus, kjent som sjelfull sluggerdebattant.

- Min kvinne forstår meg ikke. Det er de facto så énervant som om hun var B. F. Skinner og jeg Noam Chomsky, hvisket han.
- Dette ble klart efter at jeg, sans aucune méfiance, bevitnet at hun oskulerte med en temmelig avoirdupois alienus, mest kjent for sin eruptive eruktasjon, og bloviaterende sciolismer.

Den unge mann tørket sin fuktige overleppe:
- Jeg er forsåvidt ikke pudibond i slike subjekter. Men hennes oskulære gratifikasjoner overfor denne ignoble karakter - så åpenbart profanum vulgus - var temmelig impetuøse, spør du meg.
- Hun hadde den impertinens, absolutt mala fide, å disavovere hele incidenten, og og sogar, lakrymosalt og verbose, suggestere en okulist. Jeg sier som jeg da sa: «Nullo metro compositum est, darling!»

Morgenbladets ivaretager av Sosiologi, Vitenskapsteori, Midtøsten, Nevrologi, Barokkarkitektur og Litterær estetikk var tydelig beveget:
- Jeg vil jo nødig fremstå som kalumniær, men heller ikke kreduløs i slike anliggender, forsikret han, og så meg dypt og tillitsvekkende i øynene..

- Men jeg er, når sannheten skal tydeliggjøres, in dubio, nærmest konstant hypnagogisk, og ruminaterer meget. Det gjør ikke saken bedre at ens redaktør bare vifter abominatisk med hendene, og evaporater -.

Sånt går jo inn på en.

Så måtte noen av de mange notoriske baccalaureus i denne balkongs leserkrets - som ikke allerede er opptatte med mondiale problemer - gi sin auxiliære rekommandasjon, gjerne in nuce, til dette ulykkelige individ.

Som abonnent vil man jo nødig at noe ignobelt skulle tilstøte noen av Morgenbladets hjørner.
Err'u gærn.

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy