Startside Omverdensproblemet Evigheten og åndene Gjennombrudd for vår teologispalte

Gjennombrudd for vår teologispalte

E-post Skriv ut PDF

Endelig har vår teologiske spalte fått oppmerksomhet i Dagbladet: "I den fascinerende og spennende bloggen Balkongen ble det nylig oppklart hva som er korrekt onani under ramadan", skriver avisen, som også siterer Korinterbrevet og Matteus.

 Dagbladets fremragende teologisakkyndige, Astrid Meland (*smask*), kan nå også opplyse vår konkurrents leserkrets om svaret på det penible problem man ofte rammes av: «En fortvilet troende i Iran hadde fått utløsning etter å ha blitt opphisset av å snakke med en kvinne i telefon. De lærde svarte at det var greit, så lenge han ikke hadde tatt denne telefonen med kvinnen med sikte på utløsning».

Opplysende og gledelig for «troende i Iran», vil man anta.

Vi er lykkelige

Vi er lykkelige over at også Dagbladets lesere nå kan slappe av på dette punkt. Men det bør tilføyes, at noen religøse retninger, visstnok i Iowa, Burundi og Farsund, mener at man faktisk kan ringe for å få utløsning, hvis man bruker mobiltelefon. Fordi man da ikke er sammenkoblet med metallholdige ledninger, men har en mer ubunden, eterisk kontakt. Visstnok.

I vår streben etter å kaste lys over alle troens irragnger, vil vi snart bringe en studie av de psykologiske mekanismer som får unge menn (og noen kvinner) på knapt tyve år til å sverge seksuell avholdenhet resten av livet. For deretter å tre inn i roller som rådgivere for de sårbare og søkende.

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy