Earth Life 2007

E-post Skriv ut PDF
Live Earth logo

Hærskarer av private jetfly har landet i London, for å minske verdens karbondioksidutslipp. Ved å leie limousiner også fra Manchester, Liverpool og Birmingham, dekkes helgens transportbehov for de globale helter. Et gigantisk lys- og lydshow skal motivere til mer vettugt kraftforbruk. Håpet er at ungdommenmassene, som velter inn i fly og biler, skal få øynene opp for skadelige forbruksmønstre.

Nå ville det gi bra utslag på statistikken hvis Madonna og Red Hot Chili Peppers kunne halvere fjorårets CO2-utslipp. Og da snakker jeg kun om frakt av teknikere, dansere, bakgrunnssangere, managere og familie verden rundt i privatfly. Ikke om trucklastene med utstyr, og kraftbehovet på scenen. Eller avkoblingen i de mange Mercedes Maybachs, Range Rovers og Audi A8 - og i de neppe så grønne palasser.

Jeg vil ikke holde pusten. Selv ikke når Elton John måtte tenne et rosa lys for Grønlandsisen, og synge om prinsesse Dianas heroiske kamp for kollektivtrafikken. Ikke misforstå. Jeg ønsker de popskadde lykke til - selvfølgelig. Folk med høy harryfaktor må også få gi et bidrag.

--> erik ®
We are the world! We are the children! We are the ones to make a better life, so lets start givin'

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy