Startside Livspusleriet Reiseliv og adspredelse Só Danço Samba, vai, vai, vai, vai, vai

Só Danço Samba, vai, vai, vai, vai, vai

E-post Skriv ut PDF

danse sambaNoen ganger når du våkner om morgenen, føles det som hjernen og sansene har skilt lag med kroppen, og ligger der et sted blant sengetøyet. Du begynner å gå og lar det ene benet følge det andre, og heldigvis følger kjønnsorganet og armene med, uten at du gjør noe spesielt, og du ser tilfreds at det er doskålen du sikter på, og priser din motoriske refleks.

Men vil du trygt gjennom den åpne døren, må du være obs på at den har en fast karm, ellers kolliderer du voldsomt, og river ned håndklær og flakonger før du får stoppet blodet fra pannen.

Og foten vil ikke over terskelen, så du lander på knærne, med forstuet hånd, og tenker at hvis du makter turen til sengen skal du aldri danse samba som en tosk, men opptre pent og gå tidlig hjem som andre.

Når du sitter i sengen, og hodet daler mot puten, ser du et fremmed ansikt der, som du aldri har sett før, aldri noensinne. Øyne under blondt hår mot fuktig hud er røde der de bør være hvite, og ser forvirret mot din forvirring, og hun spør med sprø stemme hva klokken er og hvor hun er og hvem du er.

Så du lar deg synke ned på lakenet og dekker kroppen med dynen, og du puster ikke mot henne.
- Erik.
- Martha.
- Hyggelig.

Dunkle minner flasher brokker av forgangen kveld, og du tenker:
- Herregud, det er damen til …!
Så sier du at vi må absolutt bli bedre kjent - etter at jeg har sovet tre timer til, OK? Og det gode menneske liker tanken, men må en tur på badet, så du varsler advarende:
- Vær veldig, veldig forsiktig med det badet i dag.

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy