Startside Livspusleriet Det lille vi Noen som vet hva han heter?

Noen som vet hva han heter?

E-post Skriv ut PDF
bor

Jeg har vært forfulgt av en mann med Black & Decker-bor siden midten av 80-tallet. I tre forskjellige bygårder. Han er i trettiårene, iført løshengende, blå overall, hvit nylonskjorte med smale grå striper, har flisete gulhvitt hår, bilring rundt midjen og et ubestemmelig smil om munnen.

Han kan av og til observeres inn og ut av heisen, med cola, hveteboller og Petterøes Blå nummer 3. Intuisjonen sier at han er fra Østerdalen - muligens Tynset eller Solør.

Spesielle kjennetegn: Han borer i leiligheter inntil min.

Over, under, ved siden av. Spiller ingen rolle. Bare det er inntil min. Helst i periodene 0745-0915 og 1700-1920. Jeg hadde ingen anelse om at leiligheter kunne være beboelige etter å ha blitt så gjennomhullet. Jeg frykter at de plutselig bare skal klappe sammen og ta med seg veggene mine.

mistenkteDet mest nerveslitende er de uregelmessige pausene, når han lar boret hvile. Hva gjør han da? Spiser han boller og drikker cola, smiler djevelsk?

Det er sånt man grubler på, med ørene i hvilestilling, og kroppen i helspenn. Ingen banking, hamring, flytting av innbo, ikke et bittelite dunk. M-u-s-e-stille. Han er veldig spesialisert. Det er kun boring med ham. Man vet det kommer igjen, men ikke når.

Og så - BRRRRRRRRRR! Krampen i kroppen flytter seg atter inn i øregangene, og man blir faktisk lettet.

Noen som vet hva han heter? Hvor han bor? Hvordan han kan stoppes? Bør man alarmere boligrådmannen? Finnes det virkelig ikke regler for hvor mange hull det kan være i en leilighet?

-> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy