Startside Livspusleriet Blogglandia Baloney on the Balcony

Baloney on the Balcony

E-post Skriv ut PDF
match

Helt ute av trening kastes man plutselig inn i sluggerkamp i Tordenbloggturneringen. Man hører på managerens røst at det er illevarslende. Meget illevarslende. En 18-årig Elisabeth Ice Cream, med fanklubb og artig flittighet, sikkert topptrent, lynhurtig og uberegnelig, står i motsatt hjørne.

- Rått parti, sier min manager, og tukler allerede med hvitt håndkle.
- Blir som en avstenning om Coltrane eller Beatles i denne kretsen. Bare lytt til stemningen i kommentarfeltet.

Jeg ble like skrekkslagen og oppbragt som kunnskapsministeren, da han oppdaget at det er tusenvis i dette land som tjener mindre enn gjennomsnittet. Ikke skrekkslagen av bloggen hennes. Den var gøyal og nesten forståelig, selv for en som ikke snakker tenåringsspråket. Jeg tenker på podcastet med den flamboyante promotor Don Hjorthen King. Annonseringen var nemlig rammmet inn av slike lyder som jeg betaler rundelig for å slippe i drosjer.

Når taxisjåfører ser meg, starter de øyeblikkelig med trommemaskin, elgitar og de to designsikre popakkordene, strekker ut hånden og gliser fett. Men her måtte jeg slite meg igjennom, med fast grep om volumknappen.match

Jeg aner komplikasjoner! Man står der trippende, salen koker - Elisabeth! Elisabeth! Go! Go! Go! - og så kommer annonsøren:
- Ready to rumble!! Let’s jazz it up for The Balcony Man!

Og så kommer - Solveig Slettahjell & Slow Motion Quintet.

Det er nok da jeg, i ren distraksjon, kommer til å snu meg for å protestere:
- Dette er ikke jazz i mitt hjem, ikke. «Easy Listening» kanskje - av det slag man innhalerer hvis det aftenfumles mot kvinnebyst, og hun er uhelbredelig popforgiftet. Ellers bruker man Paul Desmond og Jim Hall til slikt.

Det er nok da slaget faller. Knocket allerede under innmarsjen i ringen. Flaut som faen. Dette blir nok ikke Rumble in the Jungle, eller Thrilla in Manilla. Dette blir nok Baloney on the Balcony.

Kan noen vennligst være tilstede og hjelpe meg hjem, hvis brillene knuses -?

--> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy