Startside Livspusleriet Blogglandia Opprop til det norske folk!

Opprop til det norske folk!

E-post Skriv ut PDF
Norske løveJeg har i dag avsatt regjeringen, oppløst Stortinget, og lagt Grünerløkka og Trøndelagsfylkene under min personlige kommando. Oslos politimester bes snarest ta seg til min bolig for nærmere instrukser. Galskapen må øyeblikkelig stanses! 

I denne prøvelsens tid oppfordres borgere og bloggere om å holde seg i ro. Jeg vil personlig spasere til NRK i morgen formiddag, for å sikre at alt der oppe skjer i verdige former. Aviser og medier forøvrig, spesielt Morgenbladet og blogger på Grünerløkka og nord for Kristiansund, er øyeblikkelig suspendert, og vil bli erstattet av denne blogg. Kongefamilien vil bli bevart, forutsatt at Ari Behn barberer seg, og skifter eau de cologne.

Repeterende irritasjon

Vårt lands har i lengre tid vært utsatt for repeterende bloggpostinger om "Hvordan kopulere med krokodiller - spissmus, slyngplanter, støvsugere" - sogar sofaputer, tror jeg. Man bøyde nakken under versjon 1, 2, 3 og 4, men versjon 14 var dråpen!

For å forebygge at noen går videre og lokker intetanende googlere med "big penis" og "fucking orgy" - for ikke å snakke om "Kåt jente søker gruppesex" - vil dette fra dags dato bli underlagt Ordtilsynet. Det får være måte på galskap! Ellers risikerer man at Dagbladet blir interessert.

Dette må få en ende! Kjedsomheten som skapes, er i ferd med å bli helsefarlig. Spesielt når slike stunts skjer samtidig med glatt sneføre og drastisk besøksnedgang på egen balkong. Samtidig med at bortkomne genitalier dyttes en i fjeset, og det protesteres mot avisoverskrifter som "12×12=144" i multiplikasjonsaviser, fordi det kan krenke selvfølelsen til f.eks. kunnskapsministeren, hvis han skulle passere avismontre.

Øvrige strakstiltak - gjennomføres øyeblikkelig:
- Jarlsbergost skal til enhver tid på døgnet finnes i dagligvarebutikker.
- Morgenbladets lederskribent skal øyeblikkelig slepes ut fra Arcimboldos hviskende passiarer.
- Frokostverter i NRK TV skal opplyses om at de ikke deltar i nachspiel etter juletrefest.

Strakstiltak

Alle bloggservere i kongeriket er hermed lagt inn under min juridiksjon, og bes øyeblikkelig installere bloggfilteret, som jeg vil postlegge i morgen kveld en gang, etter aftensmåltidet.

Morgenbladet pålegges øyeblikkelig å informere skribenter, gjerne med pistol mot pannen, om at artikler ikke må starte med en finurlig-kokett staffasjeperiode, uten egentlig poeng.

Gud bevare fedrelandet!

Erik Morgengretten-Hansen
konst. øverste sjef

-> erik ®

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    StumbleUpon    Newsvine

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
mindre | større

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy